Header Signerie 10 Euro verzending

Klantenservice

Signerie is het bedrijf dat creatieve producten ontwikkelt voor zowel retail als eindconsument. Het unieke assortiment zorgt ervoor dat iedereen kan vinden wat aansluit bij zijn of haar wensen. Met zowel de ontwikkeling- en productieafdeling gevestigd in Nederland, is Signerie de creatieve partner die flexibiliteit biedt. Of u zich nu wilt onderscheiden van de concurrent qua aankleding en/of assortiment of juist op zoek bent naar dat ene unieke product voor in uw woning, Signerie biedt de uitkomst!

 

Stel uw vraag telefonisch

Signerie is met zijn jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk uw sparringpartner voor de perfecte eindoplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft uw vragen over het assortiment op onze website? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via het nummer: 085-4890032.

 

Liever mailen of gebeld worden?

Indien u uw vraag per e-mail wilt stellen, kunt u dit doen via  verkoop@signerie.nl. Indien u teruggebeld wenst te worden, kunt u ook via de mail uw telefoonnummer bij ons achterlaten. Een van onze verkopers zal dan contact met u opnemen.

 

Bedrijfsgegevens:

Centraal magazijn Signerie

Ambachtsweg 6

2641 KS Pijnacker

 

Kvk nummer: 55694128

BTW nummer: NL8518.20.967.B.01

IBAN: NL98INGB0006109838

Swift: INGBNL2A

 

 

Logo Signerie

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.